SC RIZZO DISTRIBUTION SRL a luat fiinta in anul 2009 fiind o societate cu raspundere limitata cu sediul in orasul Giurgiu dezvoltand o reţea naţională de distribuţie atat in judetul Giurgiu cat si in judetul Teleorman si o mica parte din judetul Ilfov, iar acum mai nou, in mediul online.

Strategia de început este clară, SC Rizzo Distribution SRL doreşte a fi o firmă de viitor cu personal bine pregatit, stoc disponibil, distribuţie prompta adresandu-se atat clientilor persoane juridice cat si clientilor persoane fizice. Echipa de distributie este una tanara dornica sa satisfaca dorintele fiecarui cumparator.

Departamentul de logistică ocupă un loc important în cadrul firmei, datorită extinderii punctelor de lucru cât şi a numărului de clienţi, rulajul a crescut considerabil de la an la an, necesitând permanent actualizarea stocului, a retelei de distribuţie şi a personalului. 

O importanţă deosebită i s-a acordat transmiterii informaţiei către clienţii noştrii,astfel am dezvoltat o platform de comert online pentru o disponibilitate cat mai mare si o varietate a produselor mai larga.

SC Rizzo Distribution SRL, partenerul dvs de încredere în afaceri, doreste să dezvolte pe piaţa românească colaborări fructuoase şi de lungă durată.

Va asteptam in magazinul nostru online! Click aici