Hrana, Caine-Pedigree pui cu legume 2.6 kg

Hrana, Caine-Pedigree pui cu legume 2.6 kg

Status Stoc: In stoc

lei 24.00
Taxe Incluse: lei 3.83
kg

Pedigree Adult Pui si Legume reprezinta o hrana uscata conceputa pentru cainii adulti (cu varsta peste 1 an) de talie medie sau mare (peste 10 kg).

Pedigree aduce conceptul “Vital protection” care raspunde celor 4 nevoi universale ale unui caine sanatos: o digestie buna un sistem imunitar puternic piele si blana sanatoase si igiena orala.

Pedigree Adult Pasare si Legume sustine procesul digestiv printr-un amestec special de fibre solubile si insolubile care ajuta la o mai buna absortie a nutrientilor din hrana. Pentru sprijinirea sanatatii sistemului imunitar formula are in compozitie vitamina E un bun antioxidant dar si minerale ce protejeaza organismul cainelui.

Grasimile si uleiurile din compozitie alaturi de zinc hranesc pielea si blana asigurandu-le o stare vizibila de sanatate.

Forma deosebita si consistenta crocanta a crochetelor ajuta la curatarea eficienta a dintilor pastrand sanatatea gingiilor.

Ingrediente: cereale carne si derivate din carne (4% carne de pasare in crochetele bej) uleiuri si grasimi (0.5% ulei de floarea soarelui) minerale derivate de origine vegetala legume (incluzand 4% mocov in crochetele portocalii si 4% mazare in crochetele verzi).

Produse similare