Rodexion Micropelete 400 gr

Rodexion Micropelete 400 gr este un raticid cu actiune imediata. Compozitie:100gr de produs contine:bromadiolone 0005gr,substanta de ademenire pana la 100gr.

Status Stoc: In stoc

lei 6.75
Taxe Incluse: lei 0.56
buc

Rodexion Micropelete 400 gr este un raticid cu actiune imediata.

Compozitie:100gr de produs contine:bromadiolone 0005gr,substanta de ademenire pana la 100gr.

Contine bromadiolone,un ingredient extrem de eficient impotiriva rozatoarelor ce au dezvoltat imunitate la anticoagulante.Ingerarea unei doze este eficienta pentru a ucide rozatorul in numai cateva zile.Dupa ingerare,rozatoarele au senzatia de sufocare si cauta spatii deschise,unde si mor.Rodexionul,gratie amestecului de substante de ademenire,este eficient in tratarea orcaror tip de cladiri(case,birouri,depozite,sedii de productie,etc).

Utilizare:se aseaza cate 30-40 gr de produs,cat mai aproape de locurile infestate,pe cat posibil,in apropierea locurilor de hranire.La cateva zile se verifica pozitiile momelilor plasate si se completeaza unde este cazul.Rozatoarele moarte se indeparteaza,se ardsau se ingroapa pentru a evita alte actiuni de otravire secundara.

tilizare: se aseaza cate 30-40 gr de produs,cat mai aproape de locurile infestate,pe cat posibil,in apropierea locurilor de hranire.La cateva zile se verifica pozitiile momelilor plasate si se completeaza unde este cazul.Rozatoarele moarte se indeparteaza,se ardsau se ingroapa pentru a evita alte actiuni de otravire secundara.

Produse similare