Hrana,Caine-Pedigree vita cu pasare 2.6 kg

Hrana,Caine-Pedigree vita cu pasare 2.6 kg

Status Stoc: In stoc

lei 24.00
Taxe Incluse: lei 3.83
kg

Igiena orala:

Fiecare caine merita un botic fericit. Cainii se ajuta foarte mult de bot, zi de zi, de aceea este important ca gingiile si dintii lor sa fie mentinuti sanatosi. Textura speciala a produselor noastre ajuta la mentinerea igienei danturii.

Digestie:

Fiecare caine merita o burtica sanatoasa. Produsele noastre contin fibre naturale si proteine de inalta calitate care contribuie la o digestie sanatoasa.

Piele & blana:

Fiecare caine merita sa arate si sa se simta sanatos. Retetele noastre conțin zinc si ulei de floarea soarelui, surse naturale de omega 6 care ajuta la hranirea pielii si blanii cainelui dumneavoastra.

Sistem natural de protectie:

Fiecare caine merita un sistem natural de protectie puternic. Reteta noastra contine Vitamina E si minerale, elemente cheie pentru sustinerea unui sistem natural de protectie puternic.


Reteta este dezvoltata alaturi de expertii in nutritie si medicina veterinara de la Institutul Waltham pentru nutritia animalelor de companie.

Cea mai buna metoda de a avea grija de cainele dumneavoastra este sa ii oferiti acestuia o rutina de igiena orala eficienta. Pedigree® Vital Protection™, hrana uscata pentru caini combinat cu Pedigree® Daily DentaStix® pot contribui la asta. DentaStix® este o recompensa delicioasa cu o forma unica de X care, atunci cand este oferita zilnic, este demonstrat din punct de vedere stiintific ca ajuta la reducerea depunerilor de placa bacteriana si tartru.

Ingrediente:

377 kcal/100 g;

cereale, carne si derivate de origine animala (20%, inclusiv 4% vita in crochetele rosu-maron, inclusiv 4% pasare in granulele maro), uleiuri si grasimi (inclusiv 0,4% ulei de floarea soarelui), derivate de origine vegetala (inclusiv 1% pulpa de sfecla deshidratata), minerale.

Valori nutritionale:

Constituenți analitici (%):: Proteina:: 21,0, Continut de grasimi:: 13,4, Materie anorganica:: 7,0, Fibre brute:: 1,8, Aditivi per kg:, Antioxidanti, Aditivi nutritionali:, Vitamina A:: 13656 UI, Vitamina D3:: 1506 UI, Vitamina E:: 449 mg, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat):: 5,2 mg, Iod (Iodura de potasiu):: 1,3 mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat):: 30,1 mg, Seleniu (Selenit de sodiu):: 0,30 mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat):: 85,2 mg.

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros. 

Produse similare